Aston Martin i Coleen predstavljaju DB4 bicikl

Više slika

Više slika

Aston Martin nam je ponovo privukao pažnju svojom novom saradnjom.

Ovog puta auto proizvođač udružio  se sa francuskim proizvođačem e-bicikala Coleen kako bi zajedno dizajnirali divan e-bicikl inspirisan DB4 modelom. Ovaj elegantan e-bicikl zasnovan je na kompanijskom modelu Composer, a na okviru ima i klasičnu okruglu pločicu sa belim brojevima.

Bicikl je zvanično predstavljen na CES-u pre nekoliko nedelja i lako je osvojio pohvale svih posetilaca. Prekrasan izgled, inspirisan DB4-om, upotpunjuju lagani točkovi umotani u gume Schvalbe 2. Tome dodajte dug životni vek baterije od 529 Wh i dobijate savršeni e-bicikl.

Ali ovaj e-bicikl poseduje mnogo više od lepog dizajna. Opremljen je 3,2 inčnim  displejom, ugrađenim direktno u upravljač, koji pruža moderan izgled i omogućava vozaču da čita različite informacije. Coleen je takođe dizajnirao aplikaciju koja se povezuje sa glavnom jedinicom kako bi prikazala obaveštenja o pozivima i tekstualnim porukama putem Bluetooth-a, a ova aplikacija vam takođe nudi geografsku lokaciju, usluge protiv krađe ili mogućnost pronalaska vašeg bicikla.

Coleen-ov inspirisani DB4 bicikl takođe nudi progresivni hidraulični sistem kočenja, pogon remena i solidnu garanciju: 2 godine za elektroniku bicikla i 7 godina za ram i viljuške. Po ceni od 6.500 dolara ovaj bicikl biće dostupan svima koji ga posebno naruče preko Aston Martin ili Coleen kompanija.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group