Aston Martin i Airbus započeli zajedničku saradnju


Niko ne zna šta da očekuje...

Aston Martin i Airbus Corporate Helicopters zvanično su stupili u saradnju i najavili da će svoje prvo vozilo predstaviti sredinom 2020. godine. Međutim, ono što je interesantno da pojedini izvori govore da će ovde biti reč o letelici, a ne o automobilu.

Sumnja se da će biti reč o Helikopteru koji će biti multifunkcionalan i koji neće biti korišćen u vojne svrhe već da će biti dizajniran za luksuzni transport i prelazak kratkih destinacija vazdušnim putem. Mnoge slavne ličnosti i milijarderi vole da se voze helikopterima, ali let u njima je obično bučan i pomalo neudoban, pa bi ovaj helikopter trebalo da to eliminiše i da obezbedi luksuzno putovanje pod elisama.

Međutim, ništa od ovog još nije potvrđeno. Pretpostavljamo da će Airbus uspeti da primeni svoju aero tehnologiju i da je uklopi sa luksuzom, estetikom i dizjanom Aston Maritna i da ćemo tako dobiti prve luksuzne helikoptere koji će biti dizajnirani za transport VIP osoba.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group