Airbus predstavlja novi helikopter

Više slika

Više slika

Novi ACH160 Exclusive ima enterijer koji u potpunosti menja pravila igre, uz poboljšanu tehnologiju…

Nakon debitovanja ove jeseni, dugoočekivani ACH160 Exclusive, definitivno je unapređenje u poređenju sa prethodnim generacijama Airbus modela. Novi enterijer ovog helikoptera u potpunosti menja pravila igre, zahvaljujući svojoj zvučnoj izolaciji i prostranim dvostrukim prozorima, koji vam pružaju uživanje u pogledu, bez buke od motora.

Kreiran od strane kompanije Airbus i dizajnera jahti Harisona Eidsgarda, ovaj model je dizajniran tako da svakom svom vlasniku ponudi čisto platno, kada se radi o uređenju kabine – sedišta su aranžirana tako da vam nude mogućnost poslovnih sastanaka ili privatnih razgovora, a nude dovoljno mesta za osam osoba. Svaki pedalj kabine helikoptera dizajniran je sa komforom putnika na umu, uz zadržavanje minimalističkog, elegantnog izgleda.

Airbus opsesivna pažnja posvećena detaljima, otišla je mnogo dalje od tehnologije i tehničkih komponenti. Model ima uglađene furnire i druge drvene elemente, sa osam slojeva laka. On poseduje ergonomske i veoma važne detalje, poput spoljnog stepeništa koje se spušta na dodir dugmeta i olakšava iskrcavanje.

Njegova intuitivna Helionix paluba za let takođe je tehnički asistent pilotima, a dolazi sa dva do četiri multifunkcionalna ekrana sa obe strane kokpita, nudeći prave informacije u realnom vremenu. Funkcije mogu biti podeljene na nekoliko režima, tako da pilot i kopilot mogu simultano nadgledati različite sisteme.

Novi Safran turbošaft motori daju ovom helikopteru brzinu od 277 kilometara na čas, sa rasponom od 823 kilometra, uz potrošnju 15 % manje goriva.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group