Air France unapredio svoju biznis klasu

Ako ste voljni da platite dosta novca i putujete biznis klasom, verovatno zahtevate visok nivo komfora tokom svojih avantura…

Vođeni istim etosom, sa ciljem da vam pruže najbolji mogući luksuz tokom leta, Air France avio kompanija skoro je unapredila svoje kabine biznis klase, osvajajući neki sasvim novi šik nivo. U potpunosti redizajnirana flota Airbus A330s modela će sadržati tapacirani enterijer i brojne nove pogodnosti za letače.

Ukupno, avio kompanija će unaprediti petnaest svojih aviona do kraja iduće godine, pri čemu svaki od njih sadrži 36 sedišta biznis klase. Kao deo ovog preobražaja, kabine će se pretvoriti u prostore sa krevetima punih dimenzija, uz nove HD ekrane osetljive na dodir. Između sedišta će postojati klizni paneli za totalnu privatnost, uz ambijentalno osvetljenje i kožne detalje, zarad osećaja visokog luksuza.

Letači će moći da uživaju u šampanjcu i francuskim poslasticama tokom leta, a imaće pristup i samo-poslužnim policama ispunjenim premijum delikatesima. Takođe, oni će dobiti i beauty komplete sa Clarins proizvodima.

Renovirane kabine će biti dostupne na letovima do Akre u Gani, Ouagadougoua u Burkini Faso i Hjustona u SAD, dok se očekuje proširenje ove liste, zajedno sa kompletiranjem radova na većem broju aviona.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group