Želite Porsche a nemate novca? Kupite Porsche bicikl!

Porsche širi svoju ponudu za vozače sa tri nova bicikla, koji će dostupni od marta 2014.

Napravljen od laganih materijala, Porsche Bike RX, Porsche Bike RS i Porsche Bike obećavaju sportsku vožnju i na putu i van njega.

Dizajn bicikala je tipičan Porsche, uz okvire koji podsećaju na siluetu nemačkog sportskog automobila.

Zamišljen za off-road vožnju, Porsche bicikl RX poseduje 20-brzinski Shimano prenos, 27.5-inčne točkove i okvir od ugljeničnih vlakana koji kombinuje stabilnost sa malom težinom i "izvanrednim amortizujućim svojstvima". Porsche bicikl RX košta € 4,800 ($ 6,600) u Nemačkoj.

Porsche Bike RS teži samo 9 kilograma, zahvaljujući svom high-end okviru sa komponentama napravljenih od ugljenika. Dizajniran za sportske vožnje kroz urbane sredine ili za duža putovanja, bicikl RS ima 20-brzinski Shimano prenos i ultra lagane kočnice Magura. Bike RS je najskuplji od tri bicikla, i košta 5.900 € ($ 8.110).

Konačno, Porsche Bike je napravljen za grad, i ima Shimano Alfine 8-brzinski prenos i MT26 disk Magura kočnice. On je dostupan za € 2.650 ($ 3.645).

Sva tri modela karakteriše etiketa protiv krađe koja je kao standard primenjena na okvir ispod boje. Nalepnica sadrži jedinstveni kod koji se može koristiti da se bicikl prijavi online kao ukraden. Registrovani bicikli mogu na kraju biti provereni od strane bilo koga - online i dok ste u pokretu - jednostavno pomoću iPhone aplikacije i QR koda, zbog čega je znatno teže prodati ukradene bicikle.

Bicikli će dostupni u tri veličine (S, M i L ).

A.N.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group