Švarceneger se provozao u svom novom ELEKTRIČNOM Hameru

Švarceneger se provozao u svom novom ELEKTRIČNOM Hameru

Legendarni Arnold Švarceneger je shvatio da je električni pogon jedino rešenje za spas naše planete...

Drago nam je kada vidimo da poznate svetske zvezde pomažu očuvanju životne sredine i da pokušavaju da svet učine boljim mestom. Još malo ćemo ući u treću deceniju drugog milenijuma i sad sa suočavamo sa možda najvećom opasnosti po našu civilizaciju, a to je globalno zagrevanje i loš kvalitet vazduha.

Usled masovnog korišćenja motora koji koriste fosilna goriva, toliko smo zagadili atmosferu da se jedva diše, a ako se temperature povećaju za samo jedan stepen, mogu nastati globalne katastrofe koje će potopiti veliki deo prioblanih gradova.

Zbog toga je uvođene električnih vozila od velikog značaja, jer makar na taj način smanjujemo zagađene i utičemo da se naša planeta opravi. Elon Mask napravio je revoluciju sa svojim električnim vozilima i svetu predstavio Tesla automobile koji su ekonomični, bezbedni, moderni i ekološki čisti.

Međutim, ne sviđa se svima futuristički dizajn Elona Maska i postoje osobe koje žele da voze svoje omiljene metalne ljubimce. Zato je Arnold Švarceneger naručio specijalnu verziju Hummera koja ima električni motor.

„Pričaj tiho, ali sa sobom nosi veliku palicu. Moj Hummer možda jeste tih, ali zato ima velika *uda“, Arnold je napisao na Tviteru gde se pohvalio svojim eko čistim vozilom.

Potpuno električni Hummer koji je 2017. godine predan Arnoldu opremljen je elektromotorima na svakoj osovini i baterijama od 100 kVh kako bi ih napajali. Ovo čudovište ima maksimalnu brzinu od 150 km / h i respektabilan domet od 300 kilometara.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group