Škoda objavila prve koncept fotografije za Oktaviju 2020


Svi su uzbuđeni zbog dolaska nove Oktavije, a sada imamo priliku i da vidimo kako će ovaj automobil zapravo izgledati...

Iako nova Oktavija nije zvanično predstavljena, kompanija Škoda je pokazala javnosti oficijalne koncept fotografije koje pokazuju dizajniranu i animiranu verziju novog modela. Ono što možemo da primetimo jeste da je nova Oktavija dosta agresivnija i da poseduje karoseriju koja je naglašena sportskim i aerodinamičnim linijama, koje daju ovom vozilu luksuzni i sportski izgled.

Prednji i zadnji deo automobila su dosta oštriji i farovi, prednja maska i branici su manji, ali deluju modernije i naprednije. Aerodinamika i sportska linija nastavljaju se i preko vrata i krova i čine da ovaj auto bukvalno plovi po autoputevima i da pritom obezbedi ekonomičnu i udobnu vožnju.


Ako ćemo verovati ovim fotografijama i ako će nova Oktavija posedovati ove karakteristike, onda smatramo da je Škoda uradila odličan posao i da je uspela da zadrži karakterističnu Oktavija liniju, a da joj pritom unese novi duh i da je dodatno modernizuje i ulepša.

Nova generacija Oktavije biće predstavljena 11. novembra, tako da nam nije ostalo još mnogo čekanja, a nadamo se da ćemo pre zvaničnog predstavljanja dobiti i još neku fotografiju.

Foto:Carscoops

V.P.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group