Škoda na četvrtom mestu na Acropolis reliju

ŠKODA vozači Esapekka Lappi / Janne Ferm (FIN / FIN) su završili Acropolis reli u Grčkoj na četvrtom mestu, u svojoj Fabia Super 2000.

Dva Finca su stoga najbolje plasirani dvojac u vozilu sa motorom sa prirodnim usisavanjem, na trećem događaju u FIA Evropskom reli šampionata (ERC) u sezoni.

Lappi / Ferm ostaju na drugom mestu u ukupnom plasmanu ERC. "Ja mogu biti srećan svojom vožnjom na ovom skupu", rekao je Lappi, koji je morao da prizna pobedu na svom debiju u Grčkoj timovima u vozilima sa turbo motorima.

"Dali smo sve boreći se protiv ovih momaka, ali ovog vikenda ništa bolje od četvrtog mesta jednostavno nismo mogli da osvojimo. Čak je i moje oštećenje guma tokom osme faze nije promenilo ništa. Naš sledeći izlet u Severnoj Irskoj predstavlja potpuno drugačiju vrstu izazova: čist asfalt reli, gde je vreme (vremenski uslovi) često igralo odlučujuću ulogu proteklih godina. Radujem se tome. "

Lappijeve kolege Sepp Viegand i Frenk Christian (D / D) iz ŠKODA AUTO Deutschland tima takođe su pokupili šampionske bodove, kada su u nedelju trku završili kao peti.

Izvor: ŠKODA

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group