Čemu Chiron kada postoji Bugatti Veyron Vitesse

Više slika

Više slika

Svako ko želi Bugatti, ali nije spreman da čeka godinama na potpuno novi Chiron, korišćeni Veyron, kao ovaj, verovatno predstavlja idealno rešenje...

Trenutno na postavljen na prodajnoj listi kompanije iLusso, ovaj Veyron Grand Sport Vitesse vožen je svega 2.449 kilometara i poseduje vanvremensku nijansu srebrne boje koja održava njegov izgled svežim.

Nalik svom mlađem bratu, Veyron Vitesse napajan je quad-turbo osmolitarskim W16 motorom, ali tamo gde Chiron stvara 1.500 ks, Vitesse dostiže 1.200. Ova razlika od trista konja možda deluje veliko, ali Veyron Vitesse ostaje najbrži kabriolet kompanije Bugati, ikada proizveden, a pre pet godina to je i potvrdio sa rekordom koji je iznosio 408 km/h.

Odvojeno od nezaboravne i veoma upadljive karoserije, originalni vlasnici su takođe ovaj model predivno postavili u enterijeru, koji poseduje svetlo braon kožu, komplementiranu paletom aluminijumskih akcenata i komponenti. Ovaj automobil izgleda daleko lepše od nekih Veyron i Chiron varijanti, koji poseduju karbonske finiše u svojoj putničkoj kabini.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group