82 godine star čovek Ferrari 512 TR modelom uleteo u tržni centar

Kupci koji su se pripremali za božićne praznike u Andori, doživeli su potpuni šok kada je prošle nedelje Ferrari 512 TR model uleteo kroz izlog tržnog centra...

Udes se dogodio u Sent Julia de Loria parohiji ove male zemlje i to usred dana. Lokalna agencija Diara d’Andorra prenela je da su osamdesetdvogodišnji muškarac, njegova pedesetodevetogodišnja saputnica i četrdesetčetvorogodišnja žena, zaposlena u tržnom centru, povređeni nakon što je kroz izlog uleteo klasični superautomobil italijanskog proizvođača. Svo troje je preveženo u obližnju bolnicu gde su konstatovane blaže povrede i blagi oblik potresa mozga kod radnice tržnog centra, pre nego što su pušteni kući.

Prema policijskim izveštajima, italijanski egzotik putovao je pored šoping kompleksa kada je udario u uličnu blokadu, presekao nekoliko linija puta i zakucao se u veliki izlog butika. Kako se navodi, neprimerena brzina bila je glavni uzrok čitavog incidenta.

Fotografije i snimci nastali na licu mesta, predstavljaju nam 512 TR model koji je pretrpeo velika oštećenja, a kao što možemo pretpostaviti prednji deo je podneo najviše prilikom udarca, tako da je branik automobila potpuno otkinut. Pored toga, hauba ovog superautomobila prilično je zgužvana i oštećena, a prema svemu sudeći, potpuno je sigurno da je i donji deo ovog modela pretrpeo značajna oštećenja.

Ferrari je lansirao 512 TR 1991. godine kao redizajniranu verziju ikonične Testarossa linije. Tokom svoje istorije ova linija imala je svega 2.200 primeraka, od kojih je svaki posedovao ravni dvanaestocilindrični motor zapremine 4,9 litara, dobar za 422 ks i 491 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da im omogući ubrzanje do stotke za 4,8 sekundi. Potpuno je očigledno da je vlasnik ovog 512 TR automobila iskoristio nešto više snage svog ljubimca i time izazvao incident u kome na svu sreću niko nije ozbiljno povređen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group