8 specijalnih Aston Martin modela u narandžastoj boji odlaze na aukciju

Više slika

Više slika

Kompanija Bonhams postaviće svoju unikatnu kolekciju živopisnih, citrusno ofarbanih Aston Martin modela iz 2010. godine na aukciju…

Osam različitih sportskih modela luksuznog britanskog proizvođača ofarbani su zadivljujućim i krajnje upečatljivim nijansama mandarina narandžaste boje i naći će se na aukcijskom bloku ove kuće u okviru Zoute Sale događaja.

Ova kolekcija se sastoji od celokupne ponude modela britanskog brenda iz 2010. godine i modela koji poseduju istu boju karoserije i gotovo ništa pređenih kilometara na odometru. Tokom smene prve dve decenije dvehiljaditih godina, Aston Martin je dobio zahtev od anonimnog privatnog kolekcionara za kreiranje specijalnih izdanja sa švajcarskim specifikacijama svakog od osam ulično legalnih modela kompanije u istovetnoj nijansi narandžaste. Međutim, nisu samo eksterijeri ovih automobila u specijalnoj narandžastoj boji, već takođe i njihovi kožom obloženi enterijeri.

Najbolja izdanja ove kolekcije predstavljaju dva DBS modela, Volante otvorenog krova i kupe verzija. Procenjuje se da će ova dva modela biti prodata između po nekoj ceni od 64.000 i 96.000 evra. V12 Vantage Coupe i Rapide model sa četvoro vrata procenjeni su od 53.000 do 85.000 evra i od 42.000 do 64.000 evra. Kada je reč o V8 Vantage Coupe i V8 Vantage Roadster jedinica, obe su procenjene između 42.000 i 64.000 evra. Aukcijska kuća Bonhams upoređuje ovu kolekciju sa poznatom Hunter Green kolekcijom V8 modela sa kraja osamdesetih koji su aukcijski prodati pre oko petnaest godina.

Le Sale događaj biće održan od osmog oktobra u Hoke-Hajstu u Belgiji, sa svakim od Aston Martin automobila koji će biti ponuđeni odvojeno, mada oni kolekcionari koji požele da kupe čitavu flotu, mogu očekivati da će za ovih osam narandžastih modela biti primorani da plate oko pola miliona evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group