7 razloga zbog kojih je McLaren 600LT jedan od najboljih automobila sveta

Postoje neki automobili koji nikada neće izgubiti svoju vrednost, koliko god da godina ostave iza sebe…

Oni su kreirani kao klasični ili futuristički, poseduju vrhunsku tehnologiju i neverovatne performanse koje oduzimaju dah. Iako će tehnologija i performanse koje ovi modeli poseduju verovatno zastariti i biti smatrane smešnim za dvadesetak godina, oni će biti pamćeni kao vrhunac svog vremena i neverovatna dostignuća brendova koji su ih kreirali.

Ljubitelji automobila troše enormne količine novca na stare modele, koji možda čak nisu ni pokretni niti legalni za vožnju danas, ali njihova vrednost svakako nije opala. Za BMW iz davnih vremena daju se milioni, baš kao i za Mercedese i druge slične modele. Ipak, danas govorimo o jednom automobilu koji će tek zavredeti svoj status klasika, kako godine budu prolazile.

Prošlo je tri godine otkako je McLaren nalepio ikonski “Longtail” sufiks jednom od svojih modela. Naravno, ovde govorimo o neverovatnom 675LT koji je izašao 2015.godine, a kreiran je kao omaž F1 GTR Longtail modelu koji je pobedio na 1997 Le Mans GT1 trci. Britanski proizvođač sportskih automobila ponovo se vratio na scenu sa još jednim Longtail modelom, koji je zapravo okorela, lagana i moćna varijanta Sport Series automobila ulazne serije, poznatijeg kao 570S. Ovog puta vam navodimo sedam razloga zbog kojih je McLaren 600LT zaista poseban model performansi, koji zaista zaslužuje Longtail ime.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group