Restaurirani BMW 2800 CS vredan 51.201€

Više slika

Više slika

BMW 2800 CS poseduje ikonični dizajn koji je izdržao test vremena, međutim kompanija Gas Motor Cars ponudila je unikatnu reinterpretaciju ovog klasičnog kupea...

Uprkos ekstremno dobrom poznavanju ovog modela unutar BMW zajednice, vozilo je navodno provelo poslednje četiri godine u ekstenzivnom projektu restaruracije i procesu modifikacije. Svi zahvati na automobilu, koštali su više od 42.769 evra.

Prodavac nije rekao preterano mnogo vezano za ovaj model, pošto njegove modifikacije dolaze na podužoj listi, dok mi na fotografijama možemo primetiti da je uglavnom zadržao fabrički izgled, a jedine vidne promene predstavljaju HRE točkovi i spušteno vazdušno vešanje.

Veće promene su se dogodile u enterijeru putničke kabine koja je kompletno redizajnirana, sa glavnim fokusom na prilagođavanju. Vozač će se naći iza velikog drvenog volana i popuno nove kontrolne table sa metalik AutoMeter brojačima.

Originalni centralni deo i konzola, zamenjeni su specijalnom jedinicom koja poseduje Kenwood uređaj, dodatne satove i srebrni šalthebl. Takođe, možemo videti aluminijumske pedale, udobna kožna sedišta i masivni subwoofer sistem u gepeku.

Iako je prodavac bio veoma škrt po pitanju informacija, znamo da automobil poseduje restaurirani motor zapremine 2,8 litara, spojen sa petostepenim manualnim menjačem, a uprkos tome što je automobil u prošlom životu prešao 167.872.282 kilometara, ova radionica traži 51.201 evro za njega.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group