40. godina BMW i MINI Driving Experience programa

Više slika

Više slika

1977. godine, kompanija BMW postala je prvi proizvođač automobila na svetu koji je ponudio vozački trening i postala je pionir u tom polju...

Četrdset godina kasnije, BMW i MINI Driving Experience nudi opseg trenažnih opcija koje dozvoljavaju njihovim učesnicima da razviju svoje vozačke veštine na individualnoj bazi. Ova koalicija nudi izbor između trenutnih BMW modela, ali i MINI vozila, obuku vozača i motociklista.

Program Customised Experience kompanije BMW takođe pruža priliku istraživanja svih dostupnih modela automobila i motocikala, trenažnih mesta i sadržaja koji može biti sastavljen prema ličnim potrebama kao idividualan događaj.

Kao deo proslave godišnjice, prilikom događaja u BMW i MINI Vozačkoj Akademiji, novinari su imali priliku da testiraju BMW modele iz različitih era pod nadzorom profesionalnih instruktora i steknu osećaj mobilnosti prošlih vremena, sadašnjosti i budućnosti.

Ovaj program je aktivan u više od 30 zemalja širom sveta, dok BMW and MINI Driving Experience kompententni centar pruža više od 50 različitih kurseva za BMW i MINI modele, kao i motocikle bavarskog brenda koje vode profesionalni instruktori. Više od 25.000 ljudi trenutno se nalazi u trenažnom procesu širom Nemačke, od početka prošle godine, sa više od 100.000 koji učestvuju širom sveta.

BMW i MINI Driving Experience takođe odlazi iza standardnih trening rasporeda kako bi izašao u susret svim individualnim zahtevima mušterija. Posvećeni timovi, specijalizovani u korporativnim događajima i podsticajima, sarađuju sa mušterijama kako bi sastavili zajedno ponude koje izlaze u susret specifičnim potrebama.

Globalna strateška orijentacija konsolidovana je i fokusira se na uspostavljanje dodatnih vozačkih iskustava na tržištu. Brojne internacionalne lokacije izlaze u susret svim kriterijumima koje BMW M GmbH želi da uspostavi sa svojim BMW and MINI Driving Experience bezbednosnim treningom i obukom vozača.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group