2020 Porsche 911 Turbo već predstavlja luzera u očima 720S modela


Već nam je poznato kako će sledeće generacije Porsche 911 automobila izgledati...

Ovo saznanje omogućeno nam je zbog toga što je jedan model primećen bez ikakve kamuflaže pre nekoliko nedelja.

Ono što zapravo ne znamo, jeste to koliko će brza biti nova verzija legendarnog serijala, koji nam donosi dve varijante 911 Turbo i Turbo S automobila. Govorka se da bi Turbo linija mogla da šalje nekih 600 ks na sva četiri točka, dok bi S varijanta dobila nešto više, ali tačna brojka nama za sada ostaje misterija.

Na kraju krajeva, trebalo bi da 2020 Porsche 911 Turbo ostane sila po kojoj je nemački proizvođač automobila postao prepoznatljiv u svetu. Možemo očekivati ubrzanje do stotke iz mesta za manje od tri sekunde, što je postalo norma, postavljena uglavnom trenutnim modelom koji će zameniti.

Ono što nas interesuje ovde, jeste video prototipa sledeće generacije 911 Turbo ili S, ne možemo nikako znati, u kabriolet formi, što svakako pravi razliku, ali nipošto preveliku. Šestominutni snimak, dobijen zaslugom čoveka koji stoji iza potpisa Automotive Mike, poziva vas da se zajedno sa nama divite prototipu novog modela koji leti oko Nirnburgringa, okružen pravim sportskim zvujkovima i ekstremno dobro vožnji.

Međutim, daleko najinteresantniji deo ovog videa jeste petominutna tačka kada novi Porsche stane na crtu McLaren 720S modela takvog kakav jeste, na najdužem pravcu koji ova staza poseduje. Vozač britanskog brenda zatim je aktivirao skretnu signalizaciju kako bi označio da će se pomeriti na stranu staze, mada, kada je 911 nastavio pravo kako bi pokušao da ga zaobiđe, 720S model nastavlja pravo i uključuje se u nešto što deluje kao najbrža trka ubrzanja iz starta u pokretu ikada između potpuno novog prototipa Turbo/Turbo S i McLaren 720S modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group