2018 Honda Odyssey dostiže najviše bezbednosne standarde

Više slika

Više slika

Najnoviji model Honda Odyssey nastavio je dugogodišnju tradiciju liderstva u bezbednosnom segmentu i inžinjerskim rejtingom TOP SAFETY PICK+, koji deli institut za bezbednost saobraćaja IIHS, ali i pet zvezdica u ukupnom skoru National Highway Traffic Safety admonistracije (NHTSA)...

Odyssey je zavredeo TOP SAFETY PICK+ kada je opremljen sa Honda Sensing® sistemom i LED farovima. Honda Sensing tehnologija sada je dostupna kao standard na EX i višim verzijama, koje čine gotovo 99% ukupne prodaje Odyssey modela.

"Odyssey je dizajniran kako bi svakoga u porodici učinio srećnim i pomogao održavanju bezbednosti na visokom nuvou, što je ujedno i krucijalni deo njegove misije automobila", rekao je Rej Mikičiuk, asistent potpredsednika prodaje kompanije Honda Automobile. "Ciljevi kompanije Honda jesu dostizanje savršenih sigurnosnih standarda svake nove generacije Odyssey modela bez ikakvog žrtvovanja tehnologija koje su očekivane za kombi, "minivan" vozila, kao što su Magic Slide SeatTM sedišta, koje naši kupci obožavaju."

Model je zaslužio TOP SAFETY PICK+ kao rezultat uspeha na kreš testovima, osvajajući sve dobre rejtinge na globalnom nivou, a sve to uz pomoć dodatnih modela pripremljenih za ovu i sledeću godinu, dostupnosti Honda Sensing tehnologija i LED farova. Collision Mitigation Braking System™ u novom Odyssey modelu uključen je u Honda Sensing paket naprednih bezbednosnih tehnologija i vozačkih asistencija i ostvario je superiorni rejting kao rezultat performansi tokom rigoroznih testova izbegavanja sudara.

Na testovima pri nižim brzinama ispod 100 km/h, model Odyssey opremljen punim paketom Honda Sensing sigurnosnih sistema uspeo je da izbegne sudare u različitim situacijama. Odyssey Elite i Touring paketi dostigli su 42% ukupnih prodaja u svim modelima 2018 Odyssey automobila, osvojivši dobar rejting za LED reflektujuće farove. Ove dve verzije uključuju asistenciju prilikom upotrebe dugih svetala i njihovog automatskog prebacivanja sa dugih na niske zrake u zavisnosti od prisustva ostalih vozila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group