2016 Passione Ferrari galerija

Više slika

Više slika

Staza Silverstone u Britaniji je do sada bila domaćin za mnoge Ferrari modela, a za ovaj vikend je ugostila Passione događaj...

 

Poznata F1 staza je videla VIP klijente, goste i vlasnike različitih Ferrari modela, a među njima je bio i bivši vozač F1 Rene Arnoux, kao i aktuelni vozač Marc Gene. Njihov posao je bio da obučavaju posetioce u vožnju XX modela na stazi dugoj 5,6 kilometara. 

Oni koji su proveli vikend na stazi Silverstone, mogli su da vide nekoliko Ferrari F1 bolida, kao što su 312T, 312 T5, pa i model iz 1990. godine, 641/2, koji je vozio Nigel Mansell i sa kojim je osvojio šampionat. 

Pored impresivnog prikaza modernih i klasičnih modela, kompanija je priredila i redovni humanitarni događaj Ferrari California T. Ova akcija pomaže Rays of Sunshine, organizaciji koja ispunajva želje deci sa teškim oboljenjima, dok je fond BEN doveo preko 50oro dece, koja su imala priliku da sednu na suvozačko mesto Ferrari California T modela. 

Posle 3 godine tehničkog treninga u radionicama Ferrarija u Severnoj Evropi, pet novih tehničara je primilo dobrodošlicu u glavnu mrežu, na ceremoniji u nedelju. 

O.r:

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group