1958 Fiat Multipla sa Abarth delovima motora na eBay-u za $67,500

Cena pojedinih starih automobila prirodno raste tokom godina, a ako ste dobri u spekulacijama, verovatno možete dobro da zarađujete za život na ovaj način.

Na primer, možete uzeti Fiat 600 Multipla iz 1958., vratite ga u prvobitno stanje, a zatim ga doradite sa lepim originalnim komponentama abarth motora, koji čine da proizvodi mnogo više snage iz svog osnovnog standardnog motora, a zatim naplatiti $ 67,500 za njega i pokušate da ga prodate na eBay-u.

Za taj novac, prosečan američki kupac bi mogao da kupi ne manje od tri FIAT-a 500L sa puno dodatne opreme. Ipak, vlasnik ove plave Multipla toliko traži za nju, i objašnjava u detalje zašto ona vredi toliko.

Za nas, auto sa modifikovanim motorom i u prvobitnom stanju je sigurno lep, ali ko poželi da ga kupi stvarno mora da ima dosta novca na raspolaganju. Osim toga, za razliku od drugih klasika čija vrednost raste vremenom, ovaj auto teško da će se ikad prodati za više novca nego što njegov trenutni profavac iz Kalifornije traži za njega.

Foto: eBay

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group