Zvanično je predstavljen novi Lexus LS 500h

Više slika

Više slika

2018 Lexus LS deluje potpuno spremno da napadne modele BMW 7-Series, Mercedes-Benz S-Class i Audi A8, a nedavno je premijerno predstavljen u Velikoj Britaniji, gde je dostupan u četiri različite varijante...

Automobil je na ostrvu procenjen na 72.595 funti, koliko je potrebno izdvojiti za njegovu baznu varijantu, koja je to jedino na papiru i opremljena je velikom paletom dodatne opreme. Lista ovih komponenti uključuje LED farove, dvadesetoinčne felne, 12,3 inča veliki displej, klimatsku dvozonsku kontrolu sa proverom kvaliteta vazduha, sistem kamera sa poljem pregleda od 360 stepeni i električno podesiva prednja sedišta, opremljena ventilacijom i grejanjem.

Sada, drugu opciju predstavlja nadogradnja na LS 500h Luxury seriju, koja dodaje nešto više mogućnosti i kontrolu klime u četiri zone, Mark Levinson zvučni sistem, poluanilinsku kožu, pa čak i dodatne položaje u  koje je elektronskim putem moguće postaviti sedišta, a sve to po ceni koja startuje sa 79.995 funti - dok opcioni pogon na svim točkovima košta 2.600 funti više u premijum paketu.

Smeštena iznad Luxury linije opsega, nalazi se F-Sport verzija, koja poseduje brojne eksterijerne dodatke, trokraki upravljač i šalthebl presvučen kožom, uglađena kožna sedišta i nekoliko tehničkih dodataka, koji su startnu cenu modela takođe zaokružili na 79.995 funti.

Vrhunska serija modela LS 500h Premier AWD, može biti kupljena po ceni od 97.995 funti i dodaje informativno zabavni sistem za zadnja sedišta, grejače u zadnjoj klupi zajedno sa funkcijama masažera i električnim podešavanjem, ali i čitav aranžman aktivnih bezbednosnih i vozačkih sistema koji dolaze sa Lexus Safety System+ A sertifikatom.

Svi kupci na ostrvu već mogu položiti depozite za svoje nove LS modele, a sve isporuke mogu očekivati početkom sledeće godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group