Zvanične koncept fotografije novog Golfa 8

Volkswagen objavio zvanične koncept fotografije novog Golfa

Ostalo je još samo dve nedelje do zvaničnog predstavljanja osme generacije Golf modela...

Golf 8 trebalo je da bude predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu, ali VW kompanija odlučila je da na toj manifestaciji ipak predstavi VW ID.3 model, a da Golfa ostavi za kasnije. Mnogi smatraju da je do te odluke došlo, jer Golf tada nije bio spreman i da je bilo potrebno još malo vremena da se on usavrši.

Sada smo napokon dobili i zvanično obaveštenje od Volkswagena da će Golf 8 biti predstavljen 24. oktobra i da će tada ljubitelji ovog vozila saznati sve detalje koji ih interesuju.

Oficijalne koncept fotografije pokazuju kako će ovaj automobil izgledati spolja i delimično pokazuju i njegov enterijer. Ako ćemo da verujemo ovim grafičkim fotografijama, onda nas čeka veoma futurističan i prelepo dizajniran model golfa koji će imati manje agresivnu karoseriju i koji će delovati luksuzno i otmeno.

Za razliku od dugih modela, Golf 8 posedovaće namrštenije i tanje farove, kao i redizajniranu prednju masku, vazdušni usisnik i branike. Takođe se nazire i prelepo dnevno osvetljenje koje kao da će se prostirati preko čitave prednje maske, što će omogućiti da Golf dobije potpuno novi i futuristički izgled.

Iako VW sve informacije vezane za karakteristike i performanse skriva za zvanično prestavljanje, poznato je da će Golf 8 sadržati mnoštvo opreme kao što su moderni LED farovi, pomoć pri upravljanju, pomoć pri kočenju, kontrolu proklizavanja i digitalni kokpit sa ekranom od 8.25 inča.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group