Zvanične fotografije novog BMW Serija 5 modela

Sada napokon možemo videti novu Seriju 5 u njenom punom sjaju...

Iako smo pre zvaničnog predstavljanja imali uvid u sam izgled ovog automobila, ništa ga ne pokazuje tako dobro, kao zvanične fotograifje koje su uslikali profesionalni fotografi.

Koa i uvek, BMW se trudi da unapredi i poboljša novu generaciju, tako da nova Serija 5 donosi nove promene koje ga čine privlačnijim, modernijim i uzbudljivijim.

Promene na novom modelu su manje i suptilne, ali jasno primetne i uočljive. Karoserija sadrži dodatne linije i auto sada deluje agresvinije. Najveće promene vide se na prednjem delu auto. Maska je proširena, hauba pojačana, a farovi su oštriji, čvršći ili vitkiji.

Novi adaptivni LED farovi su malo manje glomazni i imaju dva dnevna svetla u obliku slova L, umesto manjih upitnika koji su se nalazili na prethodnom modelu. Branici su takođe novi, i prednji i zadnji, a dizajn zadnjeg svetla je malo izraženiji i drugačijeg je oblika.

Enterijer, je kao i uvek, ultra luksuzan i donosi mnoštvo moderne tehologije i opcije koje će olakšati i učiniti svaku vožnju uzbudljivom i zabavnom.

Foto:Luxury Launches

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group