Zavirite unutar novog Renault Clio modela

Clio je jedan od najpopularnijih Renault modela, a uskoro nam stiže i potpuno nova generacija...

Peta generacija Clio modela samo što nije predstavljena, a Renault je sada pokazao i kako će enterijer ovog novog gradskog automobila izgledati. Clio je definitivno jedan od najpopularnijih gradskih automobila, a sigurni smo da će tako i ostati kada se predstavi nova generacija ovog vozila.

Enterijer novog Clia je znatno unapređen i poboljšan i jasno nam govori da će ovo biti najbolja Clio klasa do sada. Prva stvar koja vam zapadne za oko kada pogledate kokpit ovog automobila jeste ogromni LCD ekran veličine 9.3 inča koji se prostire na sredini kontrolne table i koji omogućava vozaču i suvozaču da kontrolišu sve funkcije na automobilu.

Još jedna vrlo interesantna stvar koja se da primetiti jeste mesto za telefone koje ima ugrađen bežični punjač za telefon, kao i dva USB priključka koji se mogu koristiti za punjenje, ali i za povezivanje telefona na automobil, pomoću kojeg možete puštati muziku ili preusmeravati vaše pozive.

Vozačka konzola sada je potpuno digitalna i sastoji se iz jednog velikog dela koji vam pruža informacije o brizni, obrtajima, kao i o stanju automobila. Takođe, Clio sada sadrži i ambijentalno osvetljenje koje će  učiniti da vam boravak u ovom automobilu bude još prijatniji i udobniji.

Zvanična premijera novog Clia zakazana je za sutra, tako da ćemo tada dobiti i zvanične fotografije eksterijera, ali i sve druge informacije

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group