Wrangler dobija novi motor


Kompanija Jeep je nedavno dodala svom uspešnom i popularnom modelu Wrangler modernizovani motor i limitiranu ediciju ove verzije namenjenu britanskom tržištu.

Trenutna dizel jedinica od 2,8 litara je potpuno prerađena i prilagođena kako bi odgovarala svim Euro 6 standardima emisija izduvnih gasova, dok još neke dodatne modifikacije uključuju prednje, bočne vazdušne jastuke, stakla dubokih boja za zaštitu od sunca, polirane satenske felne točkova od 18 inča i zadnju osovinu baziranu na modelu Sahara.

Isto kao i kod serije Overland, osim stakala i felni, nova serija Rubicon sada u sebe pakuje sve već pomenute elemente, plus Mopar delove mat crnih nijansi i kožna sedišta sa grejačima. Po pitanju cene, novi Wrangler počinje sa 31.840 funti, koje je potrebno izdvojiti za verziju Sahara 2.8 CRD sa dvoje vrata, dok Rubicon 3.6L V6 sa četvoro vrata košta 34.910 £.

Što se tiče ovog ograničenog izdanja povodom 75. godina modela Wrangler, ono je prvi put objavljeno u martu ove godine na Geneva Motor Show. Baziran na Overland verziji, dolazi sa nekoliko ključnih izmena, uključujući u njih i jedinstven stil eksterijera i parcijalno kožni enterijer.

Spolja se nalaze mreža hladnjaka finiširana u bronzi i felne od 18", dvostruki vrh u boji karoserije, matirani elementi kompanije Mopah, bronzane i narandžaste oznake marke Jeep i naravno, grbovi u čast 75. godišnjice modela.

Unutra se nalaze reljefne crne ili braon kožne presvlake koje datiraju iz 1941. godine, zajedno sa fabričkim tekstilnim umetcima u boji mandarine, bronzanim akcentima za ventilacione otvore i rukohvate na vratima, duboko toniranom zastitom od sunca, satelitskom navigacijom i premijum sistemom ozvučenja marke Alpina.  

Dostupne u svetlo belim, mat crnim i vojnički zelenim bojama, samo 85 jedinica ove specijalne edicije modela Wrangler je namenjeno isporuci obalama Velike Britanije. Njihove cene startuju sa 34.765 za automatik verziju 2.8 CRD sa dvoje vrata, dok lider ove linije, model sa 3.6 litara zapremine V6 motora i četvoro vrata svoje buduće vlasnike čini lakšim za 36.435 funti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group