Wrait u boji žada

Više slika

Više slika

Rolls Royce nas s vremena na vreme iznenadi nekom svojom besprekornom verzijom očaravajućeg Wraith modela…


Najnoviji koji je predstavljen i koji je definitivno najspektakularniji je Jade Pearl Wraith, koji je naručio biznismen i filantrop Majkl Fuks. Ovaj kolekcionar automobila želeo je da vozi živahno obojeni automobil, koji je plod njegove mašte.

Ovaj mint Rolls je sve sem neupadljiv, sa suptilnim belim krovom, koja je u savršenom kontrastu sa vanzemaljskim eksterijerom. Besprekorna šema boja je ono što je gospodin Fuks lično odabrao, a boje se zvanično zovu Aequus zelena i Cornish bela.

Živahna tema boje žada nastavlja se i u enterijeru ovog automobila. Nijansa Aequus zelene predstavljena je na luksuznoj koži, volanu, instrument tabli, zvučnicima i glazuri. Pažnja koja je posvećena detaljima u izradi ovog modela je neverovatna, što je i očekivano od ovog dobro poznatog, luksuznog brenda. Samo oni su mogli da iskoriste ovakvu šemu boja i učine da ona deluje suptilno i prefinjeno. Bogatstvo svakako ima svojih prednosti. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group