VW T-Roc nastoji da uzdrma segment krosovera

Više slika

Više slika

U skladu sa poslednjiom reklamnom kampanjom, Volkswagen zvanično predstavlja svoj novi model T-Roc...

Dizajniran kako bi popunio mesto ispod modela Tiguan, T-Rock će postati ulazni nivo krosover opsega nemačkog brenda i kreiran je posebno kako bi postao privlačan svima.

Na stilskom polju, T-Roc usvaja sportsku pojavu i opremljen je širokom prednjom maskom, oštrim farovima i prepoznatljivim dnevnim LED svetlima. Kupci će moći da uživaju u grubljim rubovima, plastičnim komponentama karoserije i hromiranim finišima koji teku sve od A do C stubova.

Pozadi, T-Rock poseduje montirani spojler, nešto strimiji ram zadnjeg vetrobranskog stakla i sportski zadnji branik. Volkswagen je takođe potvrdio da je ovo prvi krosover koji će biti ponuđen sa dvoslojnom farbom koja je u kontrastu sa finišima na krovu, retrovizorima i A stubovima.

Enterijer sa pet zvezdiza poseduje brojne tehnološke karakteristike uključujući digitalnu instrument tablu i Composition Color informativno zabavni sistem. Vozači će takođe moći da pronađu trokraki upravljač, ikonični šalthebl kompanije i prostrani prtljažni prostor zapremine 1.290 litara. Biće dostupne i različite opcije, uključujući raznobojne finiše i komforna sportska sedišta.        

Po pitanju bezbednosti, svi T-Rocs modeli dolaziće sa standardnim kočenjem prilikom sudara, sigurnosnim kočenjem u gradskim uslovima, asistenciju prilikom održavanja trake, upozorenje na saobraćaj sa zadnje i prednje strane, sa detekcijom pešaka, asistenciju prilikom parkiranja i zastoja u saobraćaju.

Ispod haube se mogu pronaći različiti turbo motori. Izbor uključuje tri benzinske i tri dizel jedinice. Najnoviji model će posedovati prednju vuču  kao standard, dok će pogon na svim točkovima dolaziti kao opcija. T-Rock će biti lansiran u novembru na domaćem, nemačkom tržištu, sa startnom cenom od 20.000 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group