VW SCIROCCO GTS SA 210KS

Kompanija Volkswagen je 2008. godine predstavila novu genereciju modela Scirocco nadajući se kako će on postići barem deo uspeha koji su imale njegove pređašnje generacije. U oštroj konkurenciji koja vlada, novi Scirocco i nije baš najbolje startovao, ali četiri godine kasnije Volkswagen je odlučio malo poboljša stvar, pa je tako nastala oznaka GTS.

Šta nam donosi novi Scirocco GTS mogli smo videti prošlog leta kada ga je VW izložio na salonu automobila u Lajpcigu. Model ukrašen GTS oznakom dostupan je sa pet različitih motora od kojih je najsnažniji 2.0-litarski TSI od 210 KS. Pored njega tu su još i 1.4-litarski TSI od 160 KS i tri turbodizelaša, 2.0-litarski TDI od 140 KS, 2.0-litarski TDI BlueMotion od 140ks  2.0-litarski TDI od 170 konjskih snaga.

Ono po čemu ćete novi GTS razlikovati od klasičnog Scirocca jeste niz vizualnih izmena. Tako je GTS dobio retrovizore crvene boje i grafike koje se protežu preko poklopca motora i krova automobila sve do njegova zadnjeg branika.

Najsnažniji model dobio je nove 18-inčne naplatke, crvena kočione čeljusti, novi zadnji branik sa difuzorom i novi zadnji spojler koji je preuzet od “R” verzije ovog automobila.

Unutrašnjost automobila je presvučena crnom kožom i piano lakom, volanom sa ravnim dnom, a sve je dodatno naglašeno crvenim koncem i GTS logom na prednjim sedaištima i patosnicama, kao i novom ručicom menjača.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group