VW predstavlja svoju poslednju kuću na točkovima

Više slika

Više slika

Originalni Volkswagen, koji je nama poznatiji kao Beetle model, bio je prilično mali...

Type 2 kombi, sa druge strane, ponudio je ljudima u to vreme daleko više prostora. Sada, modeli kao što su Passat i Atlas, predstavljaju nešto više stila, ali u terminima enterijernog prostora i terena komfornog smeštaja, VW predstavlja nešto što je potpuno drugačiji jezik.

Novi model nemačkog brenda zove se Grand California i proteže se šest metara u dužinu. Ovo je neverovatna cifra, za gotovo tri reda duža od Atlas krosovrera i veća u gotovo svakoj drugoj dimenziji takođe.

U ovoj preuveličanoj formi, Volkswagen Commercial Vehicles odeljenje smestilo je spavaće segmente, kupatilo sa tušem i kuhinju sa sedamdesetolitarskim frižiderom i duplim gasnim šporetom, a iako možemo smatrati da je ugradnja sudopere potpuno nemoguća u ovakvom formatu, ovaj element se ušuškao u ovom kombiju kao kod kuće.

Novi model takođe poseduje i klizeća zadnja vrata, sa električnim gazištima na izvlačenje radi lakšeg ulaska i izlaska, audio sistem sa bluetooth mogućnostima, koji možete kontrolisati iz zadnjeg dela putem svog tablet računara ili pametnog telefona, panoramski svetlarnik i solarni panel na krovu, između ostalog. Nova kuća na točkovima nemačkog brenda takođe može biti poručena i sa 4Motion sistemom pogona na svim točkovima, radi bolje pokretljivosti i izvlačenja na težim terenima.

Volkswagen je uspeo da smesti sve ove stvari u svoj novi Grand California model iz razloga što je standardni kombi ove linije baziran na Transporter, dok je ovo čudo izgrađeno na matrici nešto veće Crafter modela. Međutim, ovaj pokretni dom predstavlja nastavak dugogodišnje ekstenzivne ekspertize u kreiranju kamper vozila nemačkog proizvođača. Zapravo, VW je kreirao 160.000 Calirfornia modela od kada su prvi put nastali na bazi Bulli mikrobusa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group