VW Passat zanosi kao lud

Novi Passat model nedavno je testiran i pokazao se kao vrlo nestabilno vozilo kojim se teško upravlja kada su prepreke na putu...

Passsat 2019 odvežen je na test stazu gde je trebalo da se utvrdi kako se ponaša pri naglim manervima i iznenadnim preprekama na putu. Ono šta su rezultati pokazali zapanjili su sve ljubitelje VW vozila, jer se popularni karavan pokazao kao vrlo nestabilan auto kojim se teško upravlja u ovakvim situacijama.

Zadnji kraj auta jednostavno je previše vukao i zanosio je čitavu karoseriju, što je vozaču predstavljalo pravi problem. Prepreke na putu bilo je moguće izbeći kada se vozilo kretalo baš sporom brzinom, ali pri standardnim brzinama koje isnose oko 75 km/h, ovaj auto bilo je nemoguće kontrolisati.

Izgleda da balans težine nije pravilno raspoređen na ovom autombilu i da je zadnji kraj teži nego što bi trebalo, pa automobil jednostavno ne može da drži pravac i beži sa svoje putanje.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako se ponaša novi Passat kada se na putu nalaze prepreke koje treba da izbegne.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group