VW Passat GT debituje u Los Anđelesu sa 280 ks

Volkswagen Passat je opisan kao dodatak nalik tehničkom uređaju, ali deluje da će nam nemački proizvođač doneti nekoliko noviteta sa performansama orijentisanom varijantom...

Sudeći prema jednoj nemačkoj publikaciji, direktor kompanije Volkswagen potvrdio je da će kompanija predstaviti novi Passat GT automobil. Model će prema navodima predstavljati GT koncept koji je debitovao prošle godine na sajmu autmobila u Los Anđelesu.

Malo toga je poznato o ovom modelu, ali Passat GT koncept je opremljen modifikovanim branicima, crnom maskom hladnjaka i montiranim spojlerom. Automobil takođe poseduje i LED farove, sportski izduvni sistem i sportsko tjunirano vešanje koje redukuje visinu za 1,5 cm. 

Enterijerne promene su relativno male, ali uključuju sportska sedišta u dva tona, crne piano finiše i lažne karbonske akcente.

Baš kao i koncept, proizvodni model biće napajan V6 motorom zapremine 3,6 litara koji poizvodi 280 ks i 349 Nm obrtnog momenta.

Očekuje se da će novi model debiovati u Los Anđelesu i prema izveštajima posedovaće početnu cenu od 30.000 dolara. Prve isporuke će biti izvšene pre kraja ove godine, ali sve ćemo saznati tokom nekoliko sledećih meseci.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group