VW otkrio kako izgleda novi NIVUS model

Stiže još jedan interesantan crossover...

Kao i drugi nedavni tizeri, i ove slike nam pružaju odličnu predstavu o tome kako će vozilo izgledati kada bude predstavljeno. Biće prilično slično ostalim VW SUV-ovima i krosoverima, posebno zahvaljujući poznatim farovima koji uključuju set LED dnevnih svetala.

Ovaj crossover poseduje sportske zatamnjene rešetke sa intrigantnim mrežnim dizajnom i sedi na prelepim crnim felnama. Tu su i crni retrovizori, crne ručke na vratima i crne krovne šine.

Kada pažnju okrenete ka zadnjem delu  primetićete da crvena i crna maskirna boja prilično dobro rade na skrivanju zadnjih svetala, mada još uvek možemo da identifikujemo njihov zaobljeni oblik.

VW Nivus će podržati MKB platformu kao i mnogi drugi VW modeli, uključujući usko povezane Polo i Virtus modele. Pretpostavljamo da će jedini raspoloživi pogonski agregat biti 1,0-litarski motor koji će razvijati snagu od  128 KS i koji će biti spojen sa šestostepenim automatskim menjačem koji pokreće prednje točkove. Što se praktičnosti tiče, VW kaže da prtljažnik može da primi 415 litara prtljaga.

Iako će se Nivus fokusirati na tržišta širom Južne Amerike, biće ponuđen i u Evropi. Postoji čak šansa da se prodaje u Severnoj Americi, ali mi u to sumnjamo. Očekuje se da će južnoamerički model premijerno predstaviti ovog proleća, dok će se evropski model predstaviti 2021. godine.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group