Vrhunski Genesis G70 V6 dolazi sa 365 ks

Više slika

Više slika

Sada, kada je svet sve bliži predstavljanju novog G70 kompakt modela direktorske limuzine, Genesis je dodao nekoliko novih detalja vezanih za performanse svoje treće serije modela sa četvoro vrata...

Sa nestrpljenjem očekivani 2019 Genesis G70 premium sport sedan, želi da postane vodeći u klasi, sa vozački orijentisanim performansama, prefinjenim luksuzom, kao i atraktivnom i atletskom estetikom predivnog dizajna.

Kompanija Genesis tvrdi da će G70 posedovati jednu od najjačih struktura u svom segmentu, sa svojom arhitekturom koja strateški koristi aluminijum i čelične komponente visokog kvaliteta, zajedno sa tehnologijama svemirske industrije.

Novi Genesis G70 takođe će imati i najmanju ukupnu visinu i najširi stav u celokupnom segmentu, pružajući izuzetno dinamične performanse. U polju aerodinamike, novi kompakt premijum salon vraća se sa veoma uglađenim 0.28Cd vučnim koeficijentom.

Modeli sa ulaznog dela biće napajani dvolitarskim četvorocilinrdičnim turbo motorima, sa direktnim ubrizgavanjem, dobrim za 252 ks i 352 Nm obrtnog momenta. Turbo četvorocilindraši biće upareni sa osmostepenim automatskim menjačima u standardnoj ponudi, dok će nešto veštiji vozači biti veoma srećni kada čuju da je u svoje pakete Genesis takođe, dodati i šestostepene manualne menjače na listu opcija.

Manualni G70 automobili, ponudiće paket performansi koji uključuje nešto moćnije agregate sa 255 ks, unikatni izduvni sistem, Brembo kočnice visokih performansi i dodatne redukcije kilaže radi boljeg balansa. Kompanija, doduše, nije pružila više detalja o ovom poslednjem delu.

Vrhunski model opsega dolazi sa twin-turbo V6 jedinicom zapremine 3,3 litra, koja nudi 365 ks i 510 Nm obrtnog momenta, a ova varijanta biće dostupna jedino sa osmostepenim automatskim menjačem. Kombinovan sa standardnim mehaničkim diferencijalom ograničenog proklizavanja, opcionim u četvorocilindričnim turbo varijantama, Genesis kontrolom starta i zadnjom vučom, G70 V6 može da ubrza do stotke iz mesta za 4,5 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group