Volvo XC90 dobija savršenu nijansu plave

Više slika

Više slika

Iako Volvo XC90 ne poseduje dovoljno dodataka koji nastaju nakon izlaska iz fabrike, nalik nekim konkurentima, on definitivno predstavlja veoma luksuzan model na SUV teritoriji...

Zapravo, možete se složiti da sve što radite modelima Audi Q7 ili Mercedes-Benz GLE, takođe možete primeniti i na XC90, jer i Volvo takođe može posedovati stilske i impozantne forme, baš kao i oni.

Sa ovim na umu, ovaj projekat koji je dizajnirao brend JD Customs ne uključuje aero modifikacije, samo nekoliko manjih izmena na eksterijeru i dodavanje boje imena Satin Perfect Blue, koja garantuje da će model biti primećen još sa nekoliko kilomentara udaljenosti.

Ostale promene uključuju crne akcente eksterijera i zatamnjene prozore, tako da XC90 dobija daleko ozbiljniji izgled. Mnogo agresivniji detalji i boja koja se može svrstati do vrhunskih nijansi svih velikih proizvođača, čine ovaj već veoma poželjan terenac još privlačnijim.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group