Volvo S60, V60 i XC60 dobili R-Design

Novi modeli kompanije Volvo, S60, V60 i XC60, prošli su kroz R-Design tretman, kako bi tržištu pružili nešto novo...

Uz nešto agresivniji izgled, automobili poseduju i nove izduvne cevi, 19 i 20-inčne felne, kao i mnogo bolje performanse na putu. Kao posebna opcija za kupca dostupna je Polesterova nadogradnja elektronike. Kompanija ima ozbiljne namere, nakon predstavljanja na auto salonu u Ženevi otišli su korak dalje.

Modeli su dobili prepoznatljivu prednju masku sa R-Design logom, dnevna LED svetla ukomponovana u prednji branik i sportski prednji spojler. Promenjena je i unutrašnjost, tako da su sada u ponudi dostupna sportska sedišta koja vam pružaju užitak pri vožnji. Inovirani R-Design je dostupan uz sve motore koji pokreću ove modele, počev od varijante motora D2 i 115 KS, pa sve do T6 motora i 304 KS. Ukoliko se ipak odlučite za Pasterovu nadogradnju elektronike, najsnažniji T6 R-Design model imaće čak 329 KS. Ovo su dovoljni razlozi da udovoljite sebi i probate nove unapređene modele kompanije Volvo.

K.Č.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group