Volvo predstavlja novi i pristupačniji C40 model

Volvo je dodao nešto pristupačniju verziju sa jednim motorom svojoj C40 Recharge liniji, kao deo osvežavanja čitave svoje postavke, koja uključuje redizajniranje svih EV verzija XC40 SUV serije...

Novi C40 ulaznog nivoa ne poseduje zadnji motor kao nešto skuplji modeli i za razliku od njih, on se oslanja na jednu jedinicu koja pokreće prednje točkove. Volvo nije objavio bilo kakve cifre performansi svog novog automobila, ali je naglasio da poseduje baterijsko pakovanje od 69 kWh, koje može pokretati C40 Recharge model oko 434 kilometra između dva ciklusa punjenja. Za punjenje baterije novog modela od deset do osamdeset posto potrebno je 32 minuta putem brzog punjača.

Rođak fastbek krosover SUV modela, XC40 automobil, baziran je na istoj platformi i na tržištu je već ponuđen u opciji sa jednim motorom. Stoga, ove vesti vezane za kompakt SUV model koncentrišu se oko stilskih poboljšanja potpuno električnih Recharge verzija.

Nakon nekoliko nedelja od prvog, tihog predstavljanja novog modela od strane kompanije Volvo i otkrivanja osveženih karakteristika putem evropskih predstavništva, bilo je moguće saznati ponešto o novim jedinicama sa jednim motorom, ali je kinesko/švedska kompanija potvrdila da će čitav opseg XC40 Recharge modela dobiti prednju masku bez rama, redizajnirane LED Thor Hammer Farove sa adaptivnom tehnologijom i novi branik koji njegov stil približava novijim C40 varijantama. Volvo je takođe dodao i premijum opcije postava za sedišta u svoje XC40 Recharge modele, zajedno sa novim bojama i različitim dizajnerskim opcijama aluminijumskih točkova.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group