Volkswagen predstavio nova izdanja svojih popularnih T-Roc modela

Volkswagen T-Roc linija dobija novo izdanje za sledeću godinu, dok su poboljšanja dostupna u svakoj njenoj ponudi, uključujući standardne modele, T-Roc R i T-Roc Cabriolet serije...

Promene kreću na prednjoj strani T-Roc modela i uključuju dodavanje redizajniranih farova, koji su nastavljeni svetlosnom trakom iznad prednje maske, za modele koji su opremljeni opcionim matrix modelima. Nešto niže u opsegu, standardna ponuda donosi LED farove koji nemaju ovu traku koja ih povezuje.

Volkswagen je opremio svoj popularni T-Roc model vertikalnim maglenkama, dok se sve promene bitne pomena nastavljaju ka zadnjoj strani predstavljaju modernije i redizajnirane štopaljke, koje su sada zatamnjene i poseduju nove LED signalizacione oblike. Zadnji branik je takođe redizajniran, dok veliki broj novih točkova uključuju modele od 16 do 19 inča.

Kako bi istakla svoj T-Roc R model performansi od ostatka ponude, nemačka kompanija dodala je ovim automobilima unikatne zadnje branike, crne štopaljke, vertikalna dnevna svetla, osamnaestoinčne Jerez aluminijumske točkove, srebrne poklopce retrovizora, repni spojler i Akrapovic izduvni sistem.

Iako su brojne stavke u enterijeru putničke kabine novih T-Roc modela takođe kreirane, među ključnim su ugradnja kontrolne table mekane na dodir, koja je zamenila plastične modele iz prethodnih serija. Tu su takođe i osmoinčni digitalni instrumenti i informativno-zabavni sistem dostupan sa monitorima u konfiguracijama od 6,5 - 8 i 9,2 inča. Informativno-zabavni sistem podržava Apple CarPlay i Android Auto funkcije. Kompanija Volkswagen opremila je nove T-Roc modele istim upravljačem koji možemo videti na Golf modelima.

Nove bezbednosne karakteristike predstavljene su IQ.Drive Travel Assist sistemom koji uključuje prediktivnu kontrolu krstarenja i poboljšanu prednju asistenciju i sistem za održavanje trake. Sistem za asistenciju prilikom parkiranja takođe dolazi kao standard.

Nikakve modifikacije pogonskih sklopova nisu uključene, tako da sada, automobili ulaznog nivoa dolaze sa jednolitarskim turbo trocilindrašima, dobrim za 110 ks, dok će njihove alternative sa četiri cilindra i 1,5 litara zapremine stvarati 150 ks i oba agregata svu snagu šalju na prednje točkove. Dvolitarski TSI motori sa 4Motion pogonom na svim točkovima i 190 ks takođe su dostupni, kao i par dvolitarskih turbo-dizel četvorocilindraša sa 115 ks i 150 ks u konfiguracijama sa prednjom i 4Motion vučom na svim točkovima. Najbolji model iz ponude, T-Roc R, dolazi sa dvolitarskim turbo četvorocilindrašem sa 295 ks i 400 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group