Volkswagen T-Cross je gotovo spreman za sabkompakt scenu


Porodica krosovera kompanije Volkswagen nedavno je dobila još jednog člana, jer sada njena trojka Touareg, Tiguan i T-Roc modela, uklučuje i T-Cross liniju, koja se očekuje ove jeseni...

Uhvaćen tokom testiranja na Nirnburgringu nedavno, ovaj najmanji terenac nemačkog proizvođača ući će u sve zauzetiji sabkompakt segment, gde će se boriti za primat sa modelima kao što su Hyundai Kona, Peugeot 2008, Renault Captur i Nissan Juke, između ostalih.

Sudeći prema ovim poslednjim špijunskim snimcima, T-Cross deluje potpuno spremno za svoju veliku premijeru. Uprkos tome što poseduje dosta kamuflaže, nešto više od vremena kada su poslednje fotografije procurele u javnost, možemo videti da će, kada na kraju izađe, ovaj model verovatno otkriti farove slične onim na većem modelu Tiguan, posedujući prepoznatljivu prednju masku koju možemo videti na poslednjim proizvodima nemačkog brenda.

T-Cross automobil deliće većinu svog enterijera sa modelom Polo, na kome je i baziran, dok će pozajmiti određene karakteristike svojih rođaka iz T-Ros linije. Zbog toga, možemo očekivati sličan raspored kontrolne table, sa ekranom informativno zabavnog sistema postavljenim na sredini i verovatno digitalnom instrument tablom u modelima sa vrha opsega.

Što se tiče motornog opsega, tu su jedolitarske TSI, 1,5 litara velike TSI i dvolitarske TSI benzinske jedinice, koje bi trebalo da predstavljaju standardnu ponudu, pored 1,6 litara velikih TDI i dvolitarskih TDI dizelaša, takođe.

Malo je verovatno da će nemački proizvođač automobila ponuditi bilo kakve elektrifikovane pogonske sklopove, što deluje očigledno posebno zbog toga što će T-Cross služiti kao njegov ulazni segment u terenskom opsegu.

Proizvodnja ovog automobila startovaće u Brazilu, kao što je prethodno najavljeno, dok bi njegova široka prodaja trebalo da počne krajem ove godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group