VW predstavlja novi vrhunski V6 dizel Amarok sa 254 ks

Više slika

Više slika

VW Amarok raste i postaje sve jači, a kupci su od sada u mogućnosti da naruče nemački pikap u potpuno novoj, moćnijoj verziji sa trolitarskim V6 TDI motorom koji stvara 268 ks tokom turbinskog rada...

Najnovija, vrhunska varijanta ranije je predstavljena sa dva Amrok koncepta na frankfurtškom sajmu automobila, Frankfurt Motor Show, napajana je sa trolitarskom TDI V6 jedinicom koja stvara 254 ks i 580 Nm obrtnog momenta na vrhuncu RPM, što je za 220 ks i 550 Nm obrtnog momenta više nego u prethodnim linijama sa vrha opsega.

V6 dizel motor sastoji se od funkcije dodavanja 14 konja radi ukupnih 268 ks, dok se ova snaga takođe, šalje na sve točkove putem 4Motion pogonskog sistema i osmostepenog automatskog menjača. Svi zainteresovani kupci sada su mogućnosti da se opredele za motorne opcije sa vrhunskim specifikacijama, koji dolaze u Amarok Highline i Aventura modelima.

Najmoćniji VW Amarok biće prepoznatljiv po brojnim vizuelnim modifikacijama, na primer, Amarok Aventura verzija dolaziće sa dvadesetoinčnim Talca točkovima u boji tamnog grafita, sportskim zaštitama na karoseriji i bi-xenon farovima opremljenim LED dnevnim svetlima, u standardnom paketu.

Putnička kabina poseduje tapacirani krov, finiše na stubovima i ostalim krovnim elementima u titanijum crnoj boji, dok su sedišta opremljena napa kožom u istoj boji. Kompanija VW će ponuditi i finiše u paun zelenoj boji, ekskluzivno za svoje nove Amrok modele sa 254 ks, zajedno sa mat farbom indijum sive i ravena plave boje, kao glavnim opcijama.

Prvi Amarok modeli sa 254 ks i V6 motorima stići će u sva ovlašćena predstavništva sredinom juna ove godine. Cene startuju od 51.384 evra za Amarok Highline varijante i 58.072 evra, koliko je potrebno izdvojiti za Amarok Aventura modele u Nemačkoj. Volkswagen je već otvorio knjige porudžbina na matičnom tržištu, dok se prve isporuke u ostatku Evrope mogu očekivati početkom septembra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group