Volkswagen najavio novi ID.4 model

Volkswagen će otkriti 2021 ID.4 za „nekoliko nedelja“, tako da je kompanija objavila nove teaser slike električnog krosovera.

Kao što vidite, model će slediti korake ID.3 modela i naći će se u zatvorenoj rešetki koja je okrenuta povratnim farovima. Međutim, imaće mišićaviji prednji branik sa istaknutim ulazima za vazduh.

Dok će se puni detalji uskoro objaviti, ponzato je da  će se ID.4 voziti na MEB platformi i očekuje se da će biti ponuđen sa pogonom na zadnjim i na svim točkovima. Model sa pogonom na zadnjim točkovima predviđen je za upotrebu jednog električnog motora koji proizvodi 201 ks i 310 Nm obrtnog momenta. Varijanta sa pogonom na svim točkovima dodaće motor koji se nalazi na prednjem delu, a očekuje se da će krosover dobiti kombinovaniu snagu od 302 KS i 450 Nm obrtnog momenta.

Očekuje se da će kompanija takođe ponuditi više baterija, uključujući onu koja pruža domet do 500 km sa jednim punjenjem.

Za nekoliko nedelja možemo očekivati premijeru ovog električnog krosovera, pa ćemo tada znati šta nas tačno čeka.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group