Vokswagen uskoro startuje sa prodajom nove linije Polo modela

Više slika

Više slika

Manje od mesec dana od velike najave, kompanija Volkswagen potvrdila je da će startovati sa primanjem rezervacija za svoj novi 2021 Polo model na nemačkom tržištu od juna meseca...

Restilizovani subkompakt hečbek može biti poručen u Fresh paketu sa baznim specifikacijama, po veoma dobroj ceni, manjoj od 16.000 evra. Radi poređenja, dva najveća rivala ove linije, Ford Fiesta i Renault Clio dostupni su od 14.350 i 14.100 evra u Nemačkoj.

Sa redizajniranim stilom, okarakterisanim novim branicima, farovima i štop svetlima, 2021 Polo dolazi opremljen poslednjom generacijom MIB3 informativno-zabavnog sistema, sa eSIM funkcijom. Modeli ulaznog nivoa takođe dobijaju potpuno novi digitalni kokpit, multifunkcionalni upravljač i klima uređaj, sa paletom sistema frontalnih asistencija, kao što je upozorenje na promentu trake, kočenje u opasnim situacijama prilikom gradske vožnje i detekcija pešaka, zaduženih zajedno za olakšavanje života vozača u svakodnevnoj upotrebi.

Prilikom tržišnog plasmana, redizajnirana Polo linija biće dostupna u svojoj baznoj, Life, Style i R-Line opcijama, dok su dve srednje kategorije već postavljene na kompanijinom sajtu u Nemačkoj sa cenama od 20.197 i 22.475 evra. Polo Life će biti ponuđen sa čeličnim točkovima, prednjim i zadnjim parking senzorima, prednjim sedištima sa podešavanjem visine i USB-C ulazima. Style varijanta će posedovati alu felne od 15 inča, LED matrix farove, LED DRL svetla, ambijentalno osvetljenje unutar kabine, grejače u sedištima i integraciju za pametne telefone.

Sa osveženim Polo modelima za sada stižu tri nove jedinice, agregat sa 95 ks, TSI benzinska mašina sa 110 ks i motor na prirodni gas, dobar za 90 ks. Ova postavka će vremenom porasti i uključiti brojne druge varijante, zajedno sa 2021 Polo GTI modelom koji će biti spreman do kraja juna.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group