Vitesse AuDessus poboljšava Lamborghini Aventador

Više slika

Više slika

Niko nikada nije čuo za preterano korišćenje ugljeničnih vlakana...

Svi mi koji proživljavamo vreme u obilju novih tehnologija, koje nam olakšavaju, spašavaju i ulepšavaju živote, nikada na tako nešto nismo ni pomislili, a nisu ni ljudi iz kompanije Vitesse AuDessus, i potpuno se slažu sa svim ovim konstatacijama. Njihova odlučnost u upotrebi ovog materijala postaje toliko očigledna već prilikom prvog pogleda na ovaj poslednji projekat koji su izveli.

Američka kompanija, specijalizovana u ručnoj izradi komponenti od ugljeničnih vlakana, je upravo razvila specijalan paket dodatak za Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, koji dodaje još više laganih materijala ovom već veoma impresivnom superautomobilu - bilo kupeu ili kabrioletu.

Postoji čak i opseg posebnih točkova od ugljeničnih vlakana dostupnih za ovaj model, i morate još znati da Vitesse AuDessus nudi svoju laganu magiju u dve forme. Osnovni paket košta 15.525$ - ali dolazi bez točkova, sastoji se od nižeg prednjeg branika novog sastava, redizajniranih pragova, stakala, i potpuno novog zadnjeg difuzora.

Produženi paket, sa druge strane, košta veoma zadivljujućih 22.275$ - takođe ne sadrži točkove - ali skupini dodaje haubu kreiranu od ugljeničnih vlakana. Svaka od potonjih komponenti se može kupiti pojedinačno, u različitim nijansama mat finiša, i u zavisnosti od želja i ukusa samih kupaca.

Za 25.000$ kompanija takođe isporučuje i nekoliko kompleta sedišta od karbonskih vlakana, ublažavajući ukupnu težinu modela Superveloce za više od 25kg. Kupci mogu takođe dobiti i određene elemente, koji se originalno nalaze na seriji Veneno.

Vitesse AuDessus oprema za karoseriju, od ugljeničnih vlakana, se ne svodi samo na estetske modifikacije, već je namenjena svim ljudima koji žele da pojačaju prerformanse ovog italijanskog superautomobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group