Venom GT za 1,4 miliona

Razmišljate gde da potrošite 1,4 miliona i niste sigurni za koji automobil da se odlučite? Evo jedne od opcija...

 

Prema momcima iz Hennessey Performance tima, Venom GT koji se bazira na Lotusu je tip automobila koji želite kada je Bugatti Veyron suviše slabašan za vas.

Zanimljiv pristup marketingu, pošto bi slična situacija bila da tražite novu devojke jer recimo, Adriana Lima, više ne zadovoljava vaše standarde. Teško da će se tako nešto desiti. 

Što se tiče samog automobila, ovo je bez sumnje jedan od najbržih koje ćete imati prilike da sretnete sa 1244ks i 1564Nm obertnog momenta. Toliko je brz da ga je nemoguće pobediti čak i u igrici.

Jedino što stoji između vas u ovom automobilu i kompletno uništenja je set Michelin Pilot Super Sport guma koje će vas držati zalepljenog za drum dok se približavate maksimalnoj brzini koju Venom GT postiže od 435,31km/h.

Ovo je maksimalna brzina koja je potvrđena, dok je maksimalna brzina prema podacima čak 447km/h i ne moramo da vam pričamo koliko je to za automobil koji je težak samo 1244kg.

Ukoliko su vam performanse na prvom mestu, cena od 1,4 miliona dolara zvuči u redu. Opet, verovatno bismo uzeli Veyron, pošto ovo nije autombil koji bismo vozili češće od jednom nedeljno. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group