Vanquish Zagato Volante - čista ekstaza na točkovima

Kompanija Aston Martin nedavno je veoma stidljivo predstavila svoju ograničenu seriju Vanquish Zagato Volante modela na Nirnburgringu, a automobil zaista izgleda zadivljujuće...

Možemo bez preterivanja reći da ovaj automobil izgleda kao milion dolara, a da pritom ne budemo previše daleko od istine, jer kompanija Aston Martin naplaćuje 850.000 dolara svaki od 99 modela koji se nalaze u planu proizvodnje.

Unikatna jednostavno rečeno, prelepa karoserija Zagato modela, identična je onoj koju poseduje njegov kupe blizanac i jedina razlika koja je uočljiva jeste meki krov na sklapanje. Osim oblika linije krova, dizajn Vanquish Zagato Volante ostaje atraktivan koliko god to može biti.

Sva ova individualna savršenost kombinovana je poslednje plasiranim V12 motorom sa unutrašnjim sagorevanjem britanskog brenda. U slučaju novog kabrioleta on proizvodi 592, što je sasvom dovoljno da omogući sprint do sto iz mesta za 3.7 sekundi.

Ostale specifikacije ovog posebnog primerka i dalje predstavljaju tajnu, ali sigurno možemo ovu mat boju iz slike i dodati određenu metalik i sjajnu umesto nje, jer će svakako na daleko bolji način istaknuti prelepi krivudavi dizajn modela.

Da li možete zamisliti uragan koji stvara zvuk ovog V12 motora onda kada je krov automobila spušten? Kao milion dolara, ili još bolje, evra? - Potpuno ste u pravu.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group