Vanquish Zagato shooting brake stiže sledeće godine u 99 primeraka

Više slika

Više slika

Aston Martin otkrio je potpuno novu liniju Vanquish Zagato Shooting Brake modela, automobila koji sada predstavlja četvrtog člana sverastuće Vanquish Zagato porodice...

Kreiran kako bi kompletirao popularni kvartet i stao na prazno mesto pokraj Coupe, Volante i Speedster modela, Zagato Shooting Brake kompanije Aston Martin, očigledno predstavlja najpraktičniji model od svih njih, poseduje karoseriju karavan stila i samo dvoje vrata, ali on bez ikakve sumnje predstavlja pravo umetničko delo.

Pre nego što je obrađen od strane italijanskog brenda Zagato i dobio unikatno dizajniran krov i karbonske panele, Shooting Brake započeo je svoju karijeru kao normalni Vanquish S automobil, koji je i više nego sposoban da natera ljude da zaborave na njegove glavne konkurente, uključujući model Ferrari GTC4Lusso.

Za razliku od spidster modela, koji je dodao svoj ekskluzivni potpis novim varijantama kreiranim u samo 28 primeraka, Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake biće proizveden u seriji od samo 99 jedinica, baš kao što je bio slučaj sa Coupe i Volante verzijama.

Za nove modele se očekuje da stignu na ulice tokom sledeće godine, a moći će da se vide onda kada ne budu brižno parkirani u klimatsko kontrolisanim uslovima garaža njihovih vlasnika. Snaga nove linije modela, nastalih iz saradnje čuvenog britanskog i italijanskog brenda, dolazi iz V12 jedinice sa unutrašnjim sagorevanjem i 592 ks.

Nešto ranije ove godine, italijanska firma koja se bavi kreiranjem karoserija izjavila je da se po jedan primerak svake vrste već nalazi u knjigama porudžbina, tako da se sa sigurnošću mogu očekivati najnovije fotografije najnovijeg modela Shooting Brake, dok će ozbiljni kolekcionari početi da polažu svoje depozite za ove veoma retke i prelepe automobile, koliko početkom sledeće nedelje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group