Valentino i Aston Martin

Više slika

Više slika

Britanski proizvođač automobila, Aston Martin i italijanska modna kuća Valentino, okupili su se kako bi zajedno kreirali ovaj unikatni model Venkviša.


Ovaj eksluzivni sportski automobil poseduje Valentinov kamuflirani dizajn, kao i ukrase od karbon fibera, tj. sve što karakteriše izgled Aston Martina. Dizajniran od strane Valentinovih dizajn direktora, Grazia Chiuri-a i Pierpaolo Piccioli-a, zajedno sa dizajnerima Aston Martina. Ovaj moderni automobil biće na aukciji za vreme otvaranja Cash & Rocket gala večere, u Londonu. Kompletan prihod sa otvaranja, kao i od prodaje ovog modela Volante-a biće poklonjen u dobrotvorne svrhe.

Govoreći o partnerstvu kao i o ishodu istog, Marek Reichman, glavni kreativni direktor Aston Martina, izjavio je:

"Za nas iz Aston Martin Design-a, veoma je uzbudljivo da sarađujemo sa takvim dizajnerima kao što su to ljudi iz Valentina, sa kojima smo zajedno kreirali ovaj unikatni automobil. Cash & Rocket je zaista vredan i dobrotvoran, podižući na taj način svest i sredstva za humane razloge. Mi smo ovog puta doprineli na način na koji najbolje znamo, kako bi smo podržali ovu akciju. Ovo je unikatna kolaboracija i retka kombinacija zaista ikonskih brendova."

Venkviš Volante je kabriolet format originalnog Venkviša. Po mnogima je ultimativni Grand Tourer koji predstavlja sam vrh Aston Martinovog dizajna, inženjeringa, tehonologije i izrade. Ovaj model pokreće AM29 V12 motor, sa ubrzanjem 0-100km/č za 3.8 sekundi. Snaga od 568 "konja", osigurava do sada najbolje ubrzanje koje je Volante ikada imao.

M.G.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group