Uživajte - Jeep Cherokee u 45 slika

Nemamo mnogo informacije o novom i već dosta omraženom (zbog čudnog izgleda), 2014 Jeep Cherokee-ju, ali vam prikazujemo nove fotografije, koje će vam možda promeniti mišljenje o ovom modelu...

 

Još se čekaju izjave od Chrysler grupe, ali prema poslednjim navodima u Wall Street Journal-u , gde se tvrdi da je novi Cherokee baziran na Alfa Romeu : 

"2014 Jeep Cherokee, koji će debitovati u sredu na Njujorškom auto sajmu, je baziran na dizajnu koji je prvo razvijen za Alfa Romeo i to je potez koji je napravljen da bi Chrysleru uštedeo milione dolara inženjerskih troškova i skratio vreme koje je potrebno da novi model izađe na tržište."

U svakom slučaju u članku se ne pominje da li to znači da je preuzet ceo dizajn na kojem je baziran ovaj SUV, ili samo platforma, za koju se smarta da je dorađena verzija platforme na kojoj se zasniva Alfa Romeo Giulietta, koja je korišćena i za Dodge Dart.

Više detalja ćete imati sutra, na svetskoj premijeri ovog modela na sajmu u Njujorku. 

O.R.


Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group