Uskoro stiže novi Mitsubishi Shogun Sport

Više slika

Više slika

Mitsubishi će lansirati najnoviji Shogun Sport model, takođe poznat kao Pajero Sport, sledećeg proleća...

Najnoviji sedmosed koji je već u prodaji na azijskom tržištu, baziran je na identičnoj šasiji na kojoj počivaju L200/Triton pikap modeli i biće zvanično ponuđen sa 180 ks iz dizel motora zapremine 2,4 litara, uparenim sa potpuno novim automatskim menjačem i inovativnim Super Select 4WD II sistemom japanske kompanije.

Kupci će biti u mogućnosti da dobiju dve vrste dobro opremljenih paketa, od kojih oba poseduju kožne postave, ulaz bez ključa, sa start dugmetom, LED dnevna svetla, pomoć prilikom starta na usponu i tokom brdske vožnje, kontrolu obrtaja, asistencije tokom kretanja, izbor različitih modova, u zavisnosti od terena na kome se automobil nalazi i različite aplikacije i podršku za Android telefone.

Vrhunski model u liniji dodaje nekoliko stvari kao što su grejači u prednjim sedištima i dodatne bezbednosne karakteristike nalik upozorenju na čeoni sudar, detekciju mrtvog ugla i sistem kamera za bolji pregled oko čitavog vozila.

Kao što i sami možete pretpostaviti i već po prvom pogledu na vešanje novog modela, postaje potpuno jasno da će Mitsubishi Shogun Sport biti daleko sposobniji na nešto nekonvencijalnijim terenima, dok njegova razmera cene i kvaliteta može potpuno pokoriti ostale rivale na tržištima širom sveta. Podjednako kvalitetne i ljute rivale novog automobila predstavljaju Ford Everest i predstojeći model terenca baziran na Nissan Navara seriji, ali ni jedan od njih trenutno nije dostupan u Evropi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group