Usavršeni Hyundai Elantra - vrhunski model iz segmenta


Tech Experience Index StudySM nazvao je ovogodišnji Hyundai Elantra najvećim ukupnim vozačkim iskustvom sa svim njegovim tehnologijama u kompakt segmentu...

Ova kompanija ocenjuje sve doživljaje tokom vožnje automobila i vozačeve ukupne utiske vezane za upotrebu i interakciju sa centričnom tehnologijom vozila. Model Elanta uspeo je da zaseni sve svoje konkurente u segmentu, sa rezultatima koji su ga postavili visoko na prvo mesto u polju zabave, konektivnosti i prilagođenosti pametnim telefonima, kao i postizanju najviših bezbednosnih standarda prilikom zaštite od sudara, i vozačkih asistencija.

"Način na koji imamo interakciju sa svim modernim tehnologijama, nastavlja da bude ključ prilikom kupovine automobila u svim kategorijama vozila", izjavio je Maniš Mehrotra, direktor digitalnog biznis planiranja i konektivnih operacija kompanije Hyundai Motor America. "Naš fokus se bazira na stvaranju boljeg vozačkog i vlasničkog iskustva, koje je evidentno u novom modelu Elantra, od bezbednosnih karakteristika kao što je upozorenje na promenu trake, automatsko kočenje u slučaju opasnosti do informativno zabavnih kompatibilnosti sa Android AutoTM i CarPlayTM aplikacijama.”


Nagrađivana linija Hyundai Elantra sada poseduje šest različitih finiša kako bi se njeni modeli uklopili sa svim potrebama kupaca, njihovim ličnostima i dubinom džepa. Elanta uključuje brojne prednosti naprednih sigurnosnih tehnologija, koje osiguravaju dobre vozačke aistencije nalik detekciji mrtvog ugla, sa upozorenjem na saobraćaj sa zadnje strane, održavanje trake, automatsko kočenje, upozorenje na prelazak u drugu traku, detekciju pešaka, pametnu kontrolu krstarenja i sedam standardnih vazdušnih jastuka uključujući one kod vozačevih nogu.

Hyundai takođe odlazi korak dalje nudeći trogodišnje ažuriranje putem Blue Link Connected Care servisa koji je dostupan na svim najnovijim modelima kompanije. Blue Link servisi uključuju redovan servis i brigu o konektivnim tehnologijama i svu buduću brigu o vozilu, u vidu servisa kao što su automatsko upozorenje na sudar, asistencija prilikom kočenja u kritičnim situacijama, asistencija prilikom zaustavljanja na putu, mesečni izveštaj o stanju automobila i sva upozorenja vezana za održavanje istog.


N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group