Usavršena verzija Zenos E10 modela

Više slika

Više slika

Nakon što je spašena od strane konzorcijuma proizvođača automobila predvođenog kompanmijom AC Cars, britanska sportska marka Zenos planira predstavljanje svog novog E10 modela novembra meseca ove godine.

Na zahtev kupaca, kompanija planira da usavrši svoju verziju E10 modela kako bi je učinila sposobnijom i lepšom nego ikada. Ovaj recept uključuje redizajnirane kočnice sa boljim hlađenjem, novi interkuler i potpuno usavršen izduvni sistem.

Kada bude finiširan, ovaj trkački fokusirani sportski automobil dolaziće sa više od 250 ks, koji dolaze iz dvolitarskog turbo motora koji je originalno ponuđen, dok automobil poseduje i bolje vešanje koje odgovara trkačkoj stazi.

Ostale promene uključuju to što se proizvodnja neće odvijati u fabrici kompanije Zenos, već je doneta odluka da se ona premesti iz Nofloka u potpuno novi južnoafrički pogon brenda. Sudeći prema vlasniku firme AC Cars, Alanu Lubinskom, ovo će najverovatnije rezultirati time što će cena novog E10 model porasti sa originalnih 27.995 funti, a ovo je neophodan postupak koji će osigurati brendu da ostane na sceni dovoljno dugo kako bi se takmičio sa proizvođačima kao što su Radical, Caterham i Lotus.

Zenos će prodavati prvih redizajniranih 25 jedinica E10 modela u ograničenoj seriji i ponudiće različite modifikacije vlasnicima svih prethodnih modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group