Unikatni Bugatti Chiron Hermes

Više slika

Više slika

Američki tajkun u domenu nekretnina, čuveni kolekcionar automobila i influenser na društvenim mrežama, Meni Košbin, dodao je još jednu vrhunsku mašinu svojoj garaži, u kojoj se već nalaze neki od najređih automobila sveta…

Poslednji automobil u nizu koji se pridružio njegovoj floti jeste Bugatti Chiron pravljen po narudžbini, koji je bio u izradi duže od tri godine, a osmišljen je u saradnji sa francuskim modnim brendom Hermes. Kalifornijski preduzetnik objavio je na svom Instagram nalogu fotografije unikatnog Chirona,  zajedno sa YouTube snimkom u kom detaljno opisuje sve faze ovog projekta.

Jedinstveni Chiron for Koshbin model na sebi nosi jedinstvenu nijansu krem boje u eksterijeru, sa interesantnim dizajnom mreže na prednjoj rešetki zajedno sa usisnicima. Ipak, tajkun nam nije dao priliku da zavirimo unutar kabine njegovog noviteta, ali je naglasio da je enterijer odeven u belo obojenu kožu, koju su specijalno za njega kreirali ljudi iz Hermes brenda.

Jedinstveni Bugatti Chiron Hermes takođe sadrži Sky View stakleni krov, koji je čuveni brend predstavio sredinom prošle godine. Stakleni krov sa dva panela napravljen je od četiri sloja koja su zajedno laminirana, što pomaže u filtriranju ultra-ljubičastih zraka. Pored toga, na ovaj način je za 2.7 centimetara povećana visina ovog modela.

Za sada, nema reči o ceni koju je Meni platio kako bi dobio ovaj model, ali znamo da ovo svakako nije prvi put da sarađuje sa Hermes brendom na unikatnom egzotičnom automobilu. Pre nekoliko godina, on je zajedno sa njima osmislio unikatni Pagani Huayra, koji je odeben u zlatno-braon karbon, a kompletiran je unikatnim detaljima u enterijeru i eksterijeru.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group