Unapređena Volvo serija 90

Više slika

Više slika

Volvo S90, V90 i XC90 su praktično novi na tržištu, ali kompanija ih konstantno unapređuje poslednjih tehnologijama...

 

Kao dodatak na sisteme sigurnosti, gde je već dostupan Slippery Road Alert, koji prikuplja informacije sa površine puta od automobila koji su ispred vas i obaveštava vas o klizavim deonicama, stigao je i Hazard Light Alert, koji obaveštava vozača da su ispred njega na određenom rastojanju aktivirani sistemi za obavetšavanje o problemu na putu.

Pored poslednje sigurnosne opreme, Šveđani su dodali i nekoliko verzija Drive-E pogona, koji obećava da isporuku "atraktivnog balansa između ekonomičnosti i vozačkih performansi". U modelu S90, D3 dizel motor koji je dostupan i sa pogonom na sva četiri točka, daje potrošnju od 4,3 litara na 100km. Možete se odlučiti za šestostepeni manuelni prenos, ili automatik. 

Integracija sa pametnim telefonima već obuhvata Apple CarPlay, a Volvo je sada dodao i povezivanje sa Android sistemima. Pored toga serija 90 dobija unapređenu Over-The-Air navigaciju, koja obezbeđuje da uvek imate poslednju verziju mapa u automobilu. Paleta boja je takođe dobila novu nijansu. 

O.r:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group